Benefietactie: 15 en 16 mei 2020, 18:00 tot 01:00. Live te volgen op facebook en youtube: Stichting moskee El Islam

 

Salam Oe3alekoem Beste broeders en zusters,

 

De corono-crisis heeft ons al enige tijd in zijn houdgreep. De deuren van Stichting moskee El Islam zijn voor de dagelijkse gebeden gesloten, maar de deuren en wegen van Allah sub 7anna wa ta3ala zijn ondoorgrondelijk.

 

Ook moskee El Islam staat voor de nodige uitdagingen. Sinds de corona uitbraak komt er nauwelijks geld meer binnen. Ondertussen gaan de vaste lasten gewoon door. De inkomsten die de moskee onder andere in de maand Ramadan binnen haalde voorzag de moskee in de vaste lasten voor minimaal vijf a zes maanden na de Ramadan. Daarnaast is het volledige dakherstel broodnodig en er is last van lekkage. Bij dit herstel wordt het dak meteen voorbereid om in de nabije toekomst de moskee te voorzien van zonnepanelen

 

Daarom willen wij middels dit bericht u vragen om op de weg van Allah sub 7anna wa ta3ala uit te geven. Kan je niet in geld bijdrage, kijk mee, doe DUA met ons en deel het zoveel mogelijk barak ALLAH hoe fie koem. Weet dat slechts jouw intentie telt en niet hoeveel! Moge ALLAH sub 7anna wa ta3ala onze intenties zuiveren.

 

✅ Moge Allah sub 7anna wa ta3ala het van jullie accepteren en jullie rijkelijk belonen 🤲🏽

 

Doneer en deel mee in de beloning:
IBAN: NL82INGB0006038831
Ten name van: Stichting Moskee El Islam
Omschrijving: volledige dakreparatie en vaste lasten.